sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000082587300 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0000 8258 7300
Name: 
Santoni, Ton
Satomi, Ton
Satomi, Ton (pseud)
Ton, Satomi
Yamanouchi, Hideo
山内, 英夫
里見[Ton]
里見[トン]
里見, 弴
Dates: 
1888-1983
Creation class: 
cre
Language material
Text
Creation role: 
author
bibliographic antecedent
Related identities: 
Yamanouchi, Hideo (Wirklicher Name; other identity, same person)
Related names: 
Arishima, Takeo (1878-1923)
Kōri, Torahiko (1890-1924)
Kume, Masao (1891-1952)
Nihon Kindai Bungakkan (Tokyo, Japan)
Ozu, Yasujirô (co-author)
日本近代文學館 (Tokyo, Japan)
有島武郎, 1878 (1923)
瀬沼茂樹, 1904 (1988)
瀬沼茂樹, pseud
郡虎彥, 1890 (1924)
Titles: 
Akibiyori, Higanbana
Arishima Takeo zenshū
Asayū Kansō - zuihitsushū
Dôgen zenji no hanashi
Gendai gikyoku senshū
Higanbana
Ibara no kanmuri
Kōri Torahiko zenshū.
Kuchibiru samushi : bungaku to gei ni tsuite : Satomi Ton taidanshū.
Late Ozu
Man-Shi ikken
Ohayo
Ozu Yasujiro
Satomi Ton, Kume Masao shū.
Satomi Ton zenshû
Selections.
Short stories.
Tajo busshin
Toshin : gikyokushū
Works.
Zakkichō : Satomi Ton mihappyō genkōshū.
妬心 : 戲曲集
有島武郎全集
朝夕 感想・随筆集
現代戲曲選集
秋日和, 彼岸花
道元禪師の話
郡虎彥全集.
里見[Ton]・久米正雄集.
里見[Ton]全集
雑記帖 : 里見 〓 未発表原稿集.
Notes: 
Sources: 
BOWKER