sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000106874364 | 1 hits
Organisation
ISNI: 
0000 0001 0687 4364
Name: 
Academia Scientiarum Arbaniensis
Academia Scientiarum Arbaniensis Tiranë
Académie des sciences de la R.A.
Académie des sciences de la République d'Albanie
Académie des Sciences de la République d'Albanie Tiranë
Academy of Sciences of Albania
Academy of Sciences of the Republic of Albania
Academy of Sciences of the Republic of Albania Tiranë
Academy of Sciences Tiranë, Akademia e Shkencave e RSH
Akademia e Shkencave (Albania)
Akademia e Shkencave (Albánie)
Akademia e Shkencave e Republikës së Shqipërisë
Akademia e Shkencave e Republikës së Shqipërisë Tiranë
Akademia e Shkencave e Republikës të Shqipërisë
Akademia e Shkencave e RSH
Akademia e Shkencave e RSH Tiranë
Akademia e Shkencave e Shqipërisë
Akademie der Wissenschaften der Republik Albanien Tiranë
Location / Nationality: 
Creation class: 
Language material
Related names: 
Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë (see also from)
Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë Tiranë (see also from)
Akademia e Shkencave e Shqipërisë Tiranë (see also from)
Titles: 
Archaeological map of Kosova
Courses of Albanian contemporary literature : from the second half of the XXth century--poetry, prose and drama
Filozofia e Teodor Anastas Kavaliotit
Fjalor enciklopedik shqiptar
gjuha jone 1996 1 4
Harta arkeologjike e Kosovës
Historia diplomatike e çeshtjes shqiptare 1878-1926
kenge popullore te laberise
letersia si e tille
Panteoni e simbolika : doke e kode në etnokulturën shqiptare
Për Skënderbeun
Pesë mendimtarët më të vjetër të kulturës sonë kombëtare : M. Barleti, Gj. Buzuku, P. Budi, F. Bardhi, P. Bogdani
Platform for the solution of the national Albanian question
Platformë për zgjidhjen e çështjes kombëtare shqiptare.
Raport vjetor
Raporti vjetor
Rrjedhat e letërsisë bashkëkohore shqiptare : nga gjysma e dytë e shekullit XX--poezia, proza dhe drama : Simpozium--Prishtinë, 21-22 nëntor 2003
Skënderbeu dhe lufta shqiptaro-turke në shek. 15
Skënderbeu dhe lufta shqiptaro-turke në shek. pesëmbëdhjetë
Skënderbeu dhe lufta shqiptaro-turke në shek. XV
Skënderbeu dhe lufta shqiptaro-turke në shekullin XV
studia albanica 1995
studime gjeografike
truth on kosova, the
Notes: 
Sources: 
VIAF DNB LC NKC