sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000116802436 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 1680 2436
Name: 
Guillermo Martínez (Argentine writer)
Guillermo Martínez (argentinischer Schriftsteller und Mathematiker)
Guillermo Martínez (argentyński pisarz)
Guillermo Martínez (écrivain)
Guillermo Martínez (escritor argentino)
Guillermo Martínez (schrijver)
Martiness, Giljermo
Martínez, Guillermo
גיירמו מרטינס (סופר)
ギジェルモ・マルティネス
マルティネス, ギジェルモ
Dates: 
1962-
Creation class: 
a
Computer file
cre
Language material
Nonmusical sound recording
Projected medium
Text
Creation role: 
author
bibliographic antecedent
Related names: 
Ammar, Angelica (1972-)
Briška, Edgars
Guerricaechevarría, Jorge
Iglesia, Álex de la (1965-)
Iglesia, Álex de la (co-author)
Jimenez, Édouard (1945-...)
Jimenez, Édouard (co-author)
Jungmannová, Marie (1957-)
Kössler, Manni (1949-)
Pereira, Miguel Serras (1949-)
Piñeiro, Gustavo Ernesto (1966-)
Pirandello, Luigi (1867-1936)
Soto, Sonia
Świat Książki
Tomczyńska, Teresa
Valkenet, Peter
Watling, Leonor (1975-...)
Wood, Elijah (1981-...)
和泉, 圭亮
Titles: 
Acerca de Roderer
book of murder, The
Borges and mathematics : lectures at Malba
Borges y la matemática
Crimenes de oxford
Crímenes imperceptibles
Crimes à Oxford
fórmula de la inmortalidad, La
Gewaltige Hölle Erzählungen
Gödel ∀ (para todos) : el teorema matemático que ha fascinado más allá de las ciencias exactas
Infierno grande
Kdo vraždí v Oxfordu?
La fórmula de la inmortalidad
La mort lente de Luciana B. roman
La muerte lenta de Luciana B.
La vérité sur Gustavo Roderer roman
langsame Tod der Luciana B. Roman
Los crímenes de Oxford
Lusianas B. nāve
Mathématique du crime roman
Mhart8
Moi aussi j'ai eu une petite amie bisexuelle roman
Morden i Oxford : [spänningsroman]
Muerte lenta de luciana b
Mujer del maestro, La
n91078447
Nieodgadniony Roderer
Okkusufōdo renzoku satsujin
Oksfordzka seria
Onzichtbare misdaden
openbaring van Roderer, De
Oxford murders, The
Piezas breves
Powolna śmierć Luciany B.
Pythagoras-Morde Roman
Regarding Roderer
Roderers Eröffnung Roman
rushiana bī no kanmannaru shi
serie di Oxford, La ; traduzione di Jole Da Rin
Short stories. Selections
Slepkavības Oksfordā, [2007]:
Una felicidad repulsiva
vérité sur Gustavo Roderer
Yo también tuve una novia bisexual
רציחות נוסח אוקספורד
オックスフォード連続殺人
ルシアナ・Bの緩慢なる死
Notes: 
Sources: 
VIAF BNC BNE DBC DNB ICCU LC LNB NDL NKC NLP NUKAT PTBNP SELIBR SUDOC WKD
BOWKER
NTA
TEL