sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000122483881 | 1 hits
Organisation
ISNI: 
0000 0001 2248 3881
Name: 
al- Maktaba al-Waṭanīya al-Albānīya fī Tīrānā
Albania Biblioteka Kombëtare
Albania National Library
Biblioteka Kombëtare (Albania)
Biblioteka Kombëtare (Albánie)
Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë
Biblioteka Kombëtare (Shqipëri)
Biblioteka Kombetare Shqiperise
Biblioteka Kombëtare (Tiranë)
Bibliothèque nationale de la République d'Albanie
National Library (Albania)
National Library (Albánie)
National Library of Albania
National Library of Albania Tiranë
National Library (Shqipëri)
National Library Tiranë
Location / Nationality: 
Albania Tirana
Creation class: 
Language material
Creation role: 
originator
Related names: 
Domi, Etleva
Mema, Shpëtim
Sharrexhi, Aferdita
Sharxhi, Afërdita
Teatri i Operas dhe Baletit
Universiteti i Tiranës "Enver Hoxha". Fakulteti i Ekonomisë. Katedra e Ekonomise Tregtise
Universiteti i Tiranës "Enver Hoxha". Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti Shtetëror i Tiranës. Katedra e Financave
Vuthi, Hilmi
Ziri, Françesk
Titles: 
30 vjet pune kerkimore shkencore ne sherbim te bujqesise
Albania constructs socialism relying on its own forces
Albanian book
Albanica
Albanskai͡a kniga
Arritje dhe probleme të ngushtimit të dallimeve thelbësore ndërmjet qytetit e fshatit
Articles de la presse albanaise
Articles of the Albanian press
Artikujt e periodikut shqip
Bibliografia e letërsisë për fëmijë dhe të rinj (1945-1964)
Bibliografia e periodikut të Republikës Popullore të Shqipërisë
Bibliografia e Republikës Popullore të Shqipërisë : vepra origjinale dhe përkthime të vitit ...
Bibliografia kombëtare e Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë. botim i Bibliotekës Kombëtare, Tiranë
Bibliografia kombëtare e Republikës Popullore të Shqipërisë. Bibliographie nationale de la RPA. Les livres albanais. National bibliography of the PRA. The Albanian book.
Bibliografia kombëtare e Republikës Popullore të Socialiste të Shqiperisë. Artikujt e periodikut shqip
Bibliografia kombëtare e Republikës se Shqiperisë. Artikujt e periodikut shqiptar
Bibliografia kombėtare e RPS të Shqiperisë. Artikujt e periodikut shqiptar
Bibliographie nationale de la R.P.A.
Bibliographie nationale de la RPA.
Bibliographie nationale de la RPSA.
Biblioteka kombëtare e Republikes Popullore te Shqiperise : me rastin e 50 vjetorit te themelimit.
Bibliothecae : organi i Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë.
Ekspozita e Zhvillimit Ekonomik e Kulturor të Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë
enver hoxha mbi luften antifashiste
Exhibition of the Economic and Cultural Development in the People's Socialist Republic of Albania
Financat e përgjithshme të shtetit socialist : përpunuar nga një grup autorësh
Financat socialiste ne RPSSH : projekt
Kongresi 9. i BGSH
Kongresi i 9-të i BPSH.
Kongresi i nëntë i BPSH
Kongresi IX i BGSH : 1-3 qershor 1983
Kongresi nëntë i BGSH
Libri shqip
Livres albanais
Mjekësia ushtarake
Muzika në Shqipëri (1953-1997) : bibliografi e periodikut të botuar në Republikën e Shqipërisë
National bibliography of P.R.A.
National bibliography of the PRA.
National bibliography of the PSRA.
Nat͡sionalʹnai͡a bibliografi͡a N.R.A.
Nat͡sionalʹnai͡a bibliografii͡a N.S.R.A.
Ngritja e rendimentit të punës në planin e shtatë pesëvjeçar, 1981-1985
Oeuvres des auteurs et chercheurs français sur l'Albanie et les Albanais : bibliographie : bibliografi
Probleme të përsosjes së planifikimit të rezervave të mallrave në tregti
Shkolla Tregtare e Vlorës--vatër e lëvizjes patriotike dhe revolucionare
Shqipëria ndërton socializmin me forcat e veta : Ekspozita e Zhvillimit Ekonomik e Kulturor të Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë
Stati iz albanskoĭ pechati
Tridhjetë vjet punë kërkimore-shkencore në shërbim të bujqësisë
Vepra të autorëve dhe studiuesve Francezë për Shqipërinë dhe Shqiptarët : (Shek. XVI-XX) : bibliografi
Notes: 
Sources: 
VIAF DNB LC NKC RERO