sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000061582295 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0000 6158 2295
Name: 
Contarello, Umberto
Umberto Contarello (Italian screenwriter and author)
Umberto Contarello (Italienisch Drehbuchautor und Autor)
Umberto Contarello (italiensk författare och manusförfattare)
Umberto Contarello (italiensk skribent og manusforfattar)
Umberto Contarello (italiensk skribent og manusforfatter)
Umberto Contarello (italiensk skribent og manuskriptforfatter)
Umberto Contarello (sceneggiatore e scrittore italiano)
Умберто Контарелло
Dates: 
1958-
Creation class: 
a
cre
Language material
Projected medium
Creation role: 
author
bibliographic antecedent
contributor
screenwriter
Related names: 
Albanese, Antonio (1964-...)
Albanese, Antonio (1964-)
Amelio, Gianni (co-author)
Archibugi, Francesca (1960-)
Archibugi, Francesca (co-author)
Bigazzi, Luca
Hirsch, Judd (1935- ))
Mazzacurati, Carlo (1956-....))
McDormand, Frances (1957- ))
Oldham, Will (1970- ))
Penn, Sean (1960- ))
Piersanti, Franco (1950-)
Sorrentino, Paolo (1970- ))
Sorrentino, Paolo (co-author)
TiM Film Studio
Tozzi, Riccardo
Verdone, Carlo
Titles: 
¤grande bellezza, La
Estrella ausente, La
Gran bellesa, La
Io e te
La grande bellezza
La stella che non c'è
Light of my eyes, 2003:
lingua del santo, La ; sceneggiatura di Franco Bernini, Umberto Contarello, C. Mazzacurati e Marco Pettenello, 1999
Loro
Luce dei miei occhi : sceneggiatura originale dell'omonimo film di Giuseppe Piccioni
Lugar donde quedarse, Un
Mine øjnes lys
Moi & toi, français
Question de coeur
Questione di cuore
Silvio et les autres
Stella che non c'é
This must be the place
Tú y yo
Una questione di cuore
Vesna va veloce
Wszystkie odloty Cheyenne'a.
Notes: 
Sources: 
VIAF BNC BNE DBC ICCU LC NLP NUKAT SUDOC WKD
NTA
TEL