sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000072477669 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0000 7247 7669
Name: 
Ann Scott (écrivain française)
Ann Scott (Frans auteur)
Ann Scott (französische Schriftstellerin)
Ann Scott (French writer)
Ann Scott (scrittrice francese)
Scott, Ann
Энн Скотт
آن اسکات
ئان سکات
Dates: 
1965-
Creation class: 
cre
Language material
Nonmusical sound recording
Creation role: 
author
bibliographic antecedent
contributor
Related names: 
Aubert, Brigitte (1956-...)
Colin-Thibert (1951-...)
Filippi, Denis-Pierre (1972-...)
Filippi, Denis-Pierre (co-author)
Gay, Gabriel (co-author)
Groothedde, Irene
Laumond, Patrick (1975-...)
Lieber, Steve (1967-...)
Redolfi, Tommy (1979-...)
Ricard, Sylvain (1969-...)
Torrejais, José
Wesselingh, Judith (1969-)
Titles: 
À la folle jeunesse : roman
Asphyxie
chewing-gums ne sont pas biodégradables
Cortex roman
Héroïne roman
Le pire des mondes roman
Les chewing-gums ne sont pas biodégradables
pire des mondes roman
Poussières d'anges
Superstars roman
Vampyres sable noir
Verslaafd : roman
Notes: 
Sources: 
VIAF LC PTBNP SUDOC WKD
NTA
TEL