sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000081305754 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0000 8130 5754
Name: 
Hsiao-lin, To-hsi-erh
Kobaâsi, Takidzi
Kobaiasi, Takidzi
Kobajaschi, Takidji
Kobajaši, Takidži
Kobajaŝi Takiĝi
Kobayashi, Takiji
Kobayashi Takiji (japanischer Autor proletarischer Literatur)
Kobayashi, Takisi
Kobayashi, Takuji
Kobayasi, Takidzi
Takidzi, Kobajasi
Takidži Kobajaši (představitel japonské proletářské literatury)
Takiji, Kobayashi
Takiji, Kobayashi (Auteur.)
Takiji Kobayashi (écrivain japonais)
Takiji Kobayashi (Japanese writer)
Takiji Kobayashi (Japans schrijver (1903-1933))
Takiji Kobayashi (pisarz japoński)
Takiji Kobayashi (scrittore giapponese)
Xiaolin, Duoxi'er
Кобаяси, Такидзи
こばやし, たきじ
小林, 多喜二
小林喜多
小林多喜ニ
小林多喜二
小林多喜二 (日本の作家、小説家)
Dates: 
1903-1933y
Creation class: 
Computer file
cre
Language material
Text
Creation role: 
author
bibliographic antecedent
Related names: 
ebrary, Inc
Fujio, Gô (co-author)
Hayama, Yoshiki (1894-1945)
Kobayashi, Sango
Kobayashi, Takiji (1903-1933))
Lesigne-Audoly, Évelyne (co-author)
Mainka, Alfons
Moura, Sofia Graça
Nakano, Shigeharu (1902-1979))
Ono, Shizuko
Shin Nihon Bungakkai
Th
Tokunaga, Sunao (1899-1958)
中野, 重治 (1902-....))
小林, 三吾
徳永, 直 (1899-1958)
新日本文学会
李芒
葉山, 嘉樹 (1894-1945))
Titles: 
15. März 1928 Eine japan. Arbeiter-Erz.
bateau-usine, Le
Bōsetsurin ; Fuzai jinushi
Camarada, El
cannery boat, 1933., The
crab cannery ship and other novels of struggle, The
factory ship" and "The absentee landlord.", "The
Izbrannoe
Kani-Kō-Sen ; Le @bateau-usine
Kani kōsen
Kanikosen o navio dos homens
Kanikōsen ; Taiyō no nai machi ; Tetsu no hanashi
Kobayashi Takiji zenshū.
Kōjō saibō
Krabbenfischer
Krabbeskipet
Kyūen nyūsu jūhachigō furoku
Le bateau-usine
Loď na kraby : Román o těžkém životě japonských rybářů
Nihon no bungaku.
Nihon puroretaria kessaku senshū.
Novels. Selections
Numajiri-mura.
Orugu
Sakka no jiden.
Senkyūhyaku nijūhachinen sangatsu jūgonichi higashikutchan yuki
Shin'ei bungaku sōsho.
Tenkeiki no hitobito
Tō seikatsusha
Tonari
Works. Selections.
Yasuko
Zai wai di zhu
Život pro ty druhé
オルグ
一九二八・三・一五
一九二八年三月十五日
不在地主
中野重治, 小林多喜二 集
作家の自伝.
党生活者
在外 地主 [日 汉 翻译]
地区の人々
小林多喜二全集
小林多喜二名作集「近代日本の貧困」
小林多喜二日記 : 附書簡補遺
小林多喜二草稿ノート・直筆原稿
工場細胞
新銳文学叢書.
日和見主義に対する闘争 : 小林多喜二論文集
東俱知安行
沼尻村
老いた体操教師
蟹工船
豊島與志雄集, 小林多喜二集, 中野重治集
轉形期の人々
近代文学館.
防雪林
Notes: 
Th. 3e cycle Etud. Extrême-orient Paris 3 : 1984
Sources: 
VIAF BNC BNE DNB LC NDL NKC NLI NLP NUKAT PTBNP SUDOC WKD
BOWKER
NTA