sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000083639678 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0000 8363 9678
Name: 
Jaworski, Jean-Philippe
Jean-Philippe Jaworski (écrivain français)
Jean-Philippe Jaworski (Frans schoolleraar)
Jean-Philippe Jaworski (French writer)
Jean-Philippe Jaworski (skrivagner galleg)
Жан-Филипп Жаворски
Dates: 
1969-
Creation class: 
Language material
Creation role: 
bibliographic antecedent
Related names: 
Colin, Fabrice
Davoust, Lionel (1978-....))
Debats, Jeanne-A. (1965-....))
Duguël, Anne (1945-....))
Fakhouri, Anne (19--))
Genêt, Frédéric
Heliot, Johan (1970-....))
Le Gendre, Nathalie (1970-....))
Mauméjean, Xavier (1963-....))
Miller, Sylvie
Tanner, Rachel
Titles: 
Chasse royale : deuxième branche 1
Ciudalia
Elfes et assassins
Janua Vera : récits du vieux royaume
Même pas mort
Rois du monde
sentiment du fer, Le
Te deum pour un massacre
Notes: 
Sources: 
NTA