sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000107216216 | 1 hits
Organisation
ISNI: 
0000 0001 0721 6216
Name: 
A-erh-pa-ni-ya lao tung tang
A.P.T.
Albanian Party of Labour
Albanian Workers' Party
Albánská strana práce
Albanskai︠a︡ partii︠a︡ truda
APT
Ḥizb Kār Ālbānī
P.A.A. (Partia e Punës së Shqipërisë)
P.L.A.
P.P.S.H.
P.P.Sh
P.T.A.
PAA
Partei der Arbeit Albaniens
Parti du travail (Albania)
Parti du travail (Albánie)
Parti du travail d'Albanie
Partia e Punës së Shqipërisë
Partido del Trabajo de Albania
Party of Labor of Albania
Party of Labour of Albania
PLA
PPSH
PTA
Trudovai︠a︡ partii︠a︡ Albanii
Creation class: 
Language material
Related names: 
Hoxha, Enver
Instituti i Studimeve Marksiste-Leniniste
Norman Bethune Institute
Partia e Punës së Shqipërisë. Komiteti Qëndror
Partia e Punës së Shqipërisë. Kongresi (7th : 1976 : Tirana, Albania)
Partia Komuniste e Shqipërisë (see also from)
Zhongguo gong chan dang
Titles: 
10 vjetori i Partisë Punës Shqipërise
Aufbau des Sozialismus in Albanien : Schriften z. Weiterführung d. Klassenkampfes im Sozialismus;
Contra la nefasta teoría de los tres mundos tres escritos del Partido del Trabajo de Albania (P.T.A.)
Desjatiletije Albanskoj partii truda
Dhjetë vjetori i Partisë Punës Shqipërise
Dokumente der Kommunistischen Partei Chinas und der Partei der Arbeit Albanien.
Dokumente kryesore të Partisë së Punës të Shqipërisë.
E vërteta marksiste-leniniste do të triumfojë mbi revizionizmin.
Ekspozita kombëtare e arteve figurative : kushtuar 35 vjetorit të themelimit të Partisë së Punës së Shqipërisë dhe Kongresit të saj të 7-të.
Enver Hoxha : report to the 6th Congress of the Albanian Party of Labor : summary
Gudhārsh [i.e. Guz arsh] dar mawrid fuʻālīyat Kumītat Mirkazī Hizb Kār Albānī : arāʼihi bih Kungrih Haftum Hizb Kār Albānī, 1 Nūvāmbūr, 1976
Konferenca shkencore kushtuar mendimit teorik marksist leninist të PPSH dhe të shokut Enver Hoxha : 3-4 tetor 1983
Letter of the CC of the Party of Labour and the Government of Albania to the CC of the Communist Party and the Government of China, July 29, 1978.
Parti du travail d'Albanie à propos de l'edification et de la vie du parti., Le
partia e punes se shqiperise kongresi 8th 1981 tirana albania directives 1982 subdiv
PPSH--mbi edukimin revolucionar : pjesë të nxjerra nga veprat e shokut Enver Hoxha dhe nga dokumenta e materiale të tjera të PPSH.
PPSH--mbi vënien e interesit të përgjithshëm mbi interesin vetjak : pjesë të nxjerra nga veprat e sh. Enver Hoxha dhe nga dokumenta e materiale të tjera të PPSH.
PPSH--mbi vijën e masave : pjesë të nxjerra nga veprat e shokut Enver Hoxha dhe nga dokumenta e materiale të tjera të PPSH.
report on the activity of the
siempre a la vanguardia de la sociedad y portador de progreso
Statuti i Partisë së Punës së Shqipërisë : aprovuar nga Kongresi III i PPSH : me ndryshimet e pjesëshme të bëra nga Kongresi IV i PPSH.
Ten years of The Albanian party of labour
Tregues për dokumentet kryesore të PPSH.
ustav
Notes: 
Sources: 
VIAF BNE LAC LC NKC