sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000108585638 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 0858 5638
Name: 
Erzsébet Galgóczi
Erzsébet Galgóczi (Hongaars schrijfster (1930-1989))
Erzsébet Galgóczi (writer)
Galgóczi (Erzsébet)
Galgócziová, Erzsébet
Galgóczy, Élisabeth
Galgóczy, Erzsébet
Эржебет Галгоци
Dates: 
1930-1989
Creation class: 
cre
Language material
Nonmusical sound recording
Projected medium
Text
Two-dimensional nonprojectable graphic
Creation role: 
author
bibliographic antecedent
screenwriter
Related names: 
Dedinszky, Erika (1942-)
Ekler, Andrea (co-author)
Janskowska-Ciéslak, Jadwiga
Kibédi Varga, Katalin
Makk, Károly (1925-...)
Makk, Károly (co-author)
Mirosavljev, Radoslav
Pisarska, Krystyna
Rossová, Anna (1925-1995)
Szántó, Piroska (1913-1998))
Toulouze, Eva (co-author)
Turián György (1930-1992)
Vingiano de Pina Martins, Eva (1956-...)
Xantus, Janos
Titles: 
A Közös bün regény
A Vesztes nem te vagy
Aknamező
andere Liebe Erzählung
Another way
Az amatőr színjátszó mozgalom helyzete megyénkben
Bizonyíték nincs
Cerkva Svâtogo Hristofora povìstì
Chapelle saint-Christophe
Cogito
Collective bargaining in Europe 2003/2004
Dowodu winy brak
Egy kosár hazai elbeszélések
Egymásra nézve
Ez a hét még nehéz lesz-
Falle Roman
Fekete, fehér
Félúton
Fiú a kastélybòl
Fogódzó nélkül
főügyész felesége, A
Galgóczi Erzsébet. Ott is csak hó van
Ganz nah das Messer
Garancia: a nép
Idegen a faluban válogatott kisregények és novellák
Inden for lovens graense roman
Inkább fájjon
Innanför lagen roman
Kegyetlen sugarak.
Kettősünnep. -
Kinek a törvénye?
Kiszacsanaparhin
Közel a kés
közös bűn, A : regény
közös bűn Galgóczi Erzsébet és Mihályfi Imre filmje, A
közös bűn Irodalmi forgatókönyv, A
Krieg ist lange vorbei
La Chapelle saint-Christophe
Magyar karrier
Mama öltözik, 1999:
Megszállt országban
Met andere ogen [roman]
mi-chemin, A
Miért léptek be?
Mínové pole
Na polputi
Nádetős socializmus
Nádtétős szocializmus.
Nekünk ír, értünk ír
Öt lépcső felfele elbeszélések
Ott is csak hó van
otterval [roman uit Hongarije], De
Po čij zakon? razkazi i povesti
Pókháló : regény
Puisis no pilş
Régen volt háború
Reportaże
Sammlung
Společná vina
Stupica
Szent Kristóf kápolnája
Tento týden bude ještě perný
törvény szövedéke. -, A
Törvényen belül.
U granicama zakona
Úszó jégtábla
Vdova sela rasskazy
Vesztes nem te vagy
Vidravas : regény
W granicach prawa
Wspólna wina
Zörög a kocsi Három egyfelvonásos
Notes: 
Sources: 
VIAF DNB LC NKC NLI NLP NSK NSZL NUKAT RERO SUDOC WKD
BOWKER
NTA