sort by
approximate search
1shortlisttitle datasearch history  
results search [or] ISN:0000000109754747 | 1 hits
Person
ISNI: 
0000 0001 0975 4747
Name: 
Chönz, S.
Chönz, Selina
Hentsu, Zerina
Selina Chönz
Selina Chönz (schrijfster uit Zwitserland (1910-2000))
Selina Chönz (Schweizer Autorin)
Selina Chönz (schweizisk författare)
Selina Chönz (schweizisk skribent)
Selina Chönz (scrittrice svizzera)
Selina Chönz (sveitsisk skribent)
Selina Chönz (Swiss author)
ヘンツ, ゼリーナ
Dates: 
1910-2000
Creation class: 
cre
Language material
text
Two-dimensional nonprojectable graphic
Creation role: 
author
bibliographic antecedent
contributor
Related names: 
Briod, Blaise
Carigiet, Alois (1902-1985)
Carigiet, Alois (co-author)
Koller, Xavier (co-author)
Könz, Iachen U. (1899-1980; Beziehung familiaer; see also from)
Könz, Steivan (1940-1998; Beziehung familiaer; see also from)
Lia rumantscha
Ōtsuka, Yūzō (1921-)
Serraillier, Anne
Tavernini, Alfeo
Westrup, Jadwiga P.
Zermatten, Maurice (1910-2001)
大塚, 勇三 (1921-)
生野, 幸吉 (1924-1991)
Titles: 
Arupusu no kyōdai
bel voor Ursli een prentenboek uit het Engadin
bell for Ursli a picture book from the Engadine
campana per Ursli racconto illustrato dell'Engadina
Catherine et l'oiseau sauvage histoire de la petite soeur de Jean des Sonnailles
chastlauna., La
cloche pour Ursli
Der Grosse Schnee
Fievlin
Florina and the wild bird
Florina en die streepvoëltjie
Flurina e l'uccellino : la sorellina di Ursli
Flurina e l'utscheïn sulvedi
Flurina und das wildvöglein schellen-urslis schwester
Fururīna to yama no tori
Gan xue jie de ling dang
grande neige, La
Große schnee
Jean des Sonnailles : un album de Alois Carigiet
Juhui, mer gönd in Chindi Ein Kindergartenbuch
La Naivera
lawine, De
Li'na he ye niao
n50038188
naivera, La
Ooyuki
otra via, L' : raquints e novellas
Prosa ladina.
purtret de l'antenat Gisep Planta., Il
Schellen-Ursli ein engadiner bilderbuch
Scheller-Ursli
Scuvierta da l'orma : Novellas.
Snöstormen En bilderbok fr°an Engadin
Snowstorm
Une cloche pour Ursli
Uorsin
Urusuri-no-suzu
アルプスのきょうだい
ウルスリのすず
フルリーナと山の鳥
大雪
Notes: 
Sources: 
VIAF LC LNB NDL SWNL WKD
BOWKER
CEDA
NTA
TEL